eezee_2


Zakelijk Rijden

Verschillende bedrijven maken al gebruik van de eezee rider® als alternatief, comfortabel en geruisloos vervoersmiddel. Elektrisch zakelijk rijden heeft de toekomst. De overheid stimuleert elektrisch rijden en is nauw betrokken bij de ontwikkeling hiervan.

Zakelijk elektrisch scooter rijden wordt steeds populairder.
eezee rider® biedt een aantal mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een eezee rider® scooter op naam van de zaak te zetten. Het kan leiden tot verrassende voordelen door de mogelijkheid van een KIA, MIA / Vamil subsidie. Verder zijn er uitstekende mogelijkheden om één of meerdere eezee rider® scooters in uw bedrijf voor algemeen gebruik in te zetten.

Het gebruik van een elektrische (Golf) scooter voor bijvoorbeeld verhuur, recreatief gebruik, of het bezoeken van klanten en leveranciers in de directe omgeving is een eenvoudige manier om de bedrijfskosten direct te verlagen.

De eezee rider® golfscooter is speciaal ontwikkeld voor zowel naar als op de golfbaan, maar ook voor de verhuur aan de golfers of voor intern gebruik door de golfbaan voor de Marshalls, greenkeepers, referees of golfpro’s.

De eezee rider® is uitermate geschikt als bedrijfsvervoersmiddel, verhuurobject of als promotie voertuig. De eezee rider® scooters zijn leverbaar in wel 26! kleuren en kan met behulp van de klant specifieke bestickering ook volledig in uw huisstijl worden geleverd.

Levering is over het algemeen binnen enkele dagen overal in Nederland mogelijk. De garantie op de scooter is 2 jaar en wordt in samenwerking met onze servicepartner professioneel afgehandeld, zowel gedurende als buiten de garantie periode.

BEDRIJFS RECLAME MAKEN?

Door de grote spatborden te voorzien van een bedrijfslogo of afbeelding zoals bij de “EEZEE BUSINESS” uitvoering kunt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen.

Bedrijfsreclame

Bedrijfsreclame met de elektrische scooter maken? 

Logo en of stickers zijn handig voor verschillende promotionele toepassingen.

Laat van uw logo of bedrijfsnaam stickers plaatsen om de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.  De kracht van eezee-rider® reclame is niet te onderschatten; het is uw visitekaartje en uw bedrijfsscooters rijden overal! Zo heeft u dus vele contactmomenten met uw potentiële klanten en straalt u professionaliteit uit.

Door de grote spatborden te voorzien van een bedrijfslogo of afbeelding zoals bij de “eezee rider® Business” uitvoering kunt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen.

 

Scroll to top